Dupa multi ani in care au lucrat impreuna la Saturday Night Live, Colin Jost si Pete Davidson isi muta talentele de comedianti pe marele ecran!

Potrivit Variety, cele doua staruri vor juca rolurile principale in Worst Man, o noua comedie Universal Pictures. Ideea filmului vine din partea lui Jost, Matthew Bass si Theodore Bressman. Acesta spune povestea unui cuplu pe cale sa se casatoreasca si a tuturor problemelor legate de familie care apar cu cateva saptamani inaintea nuntii. Proiectul se afla la inceput de drum, iar studioul incearca sa gaseasca un regizor. Lorne Michaels (SNL) va produce filmul.

Dupa ce a absolvit Universitatea Harvard, Colin Jost a fost angajat ca scenarist la Saturday Night Live, in 2005; din 2014, acesta prezinta celebrul segment Weekend Update, alaturi de Michael Che. Cartea sa de memorii, A Very Punchable Face, va fi publicata pe 14 iulie 2020, primind deja cronici foarte favorabile.

La doar 20 de ani, Pete Davidson s-a alaurat distributiei SNL la debutul sezonului 40, pe 27 septembrie 2014. Tanarul actor poate fi vazut in The King of Staten Island al lui Judd Apatow sau comedia Big Time Adolescence, pe Hulu.