Kristen Stewart (Charlie’s Angels) a fost aleasa sa o interpreteze pe regretata Printesa Diana intr-o noua drama regizata de Pablo Larrain (Jackie), dupa un scenariu scris de Steven Knight (Allied).

Spencer spune povestea unui weekend de la inceputul anilor ’90, una dintre ultimele vacante de Craciun petrecute de Diana alaturi de familia regala, la Casa Sandringham. Atunci, frumoasa printesa a decis sa se separe de sotul ei, Printul Charles. Cei doi s-au casatorit in 1981 dar, din cauza incompatibilitatii si a aventurilor extraconjugale, s-au separat in 1992, divortand apoi in 1996. Dupa cum stim, Printesa Diana a murit intr-un accident de masina la Paris, in 1997 🙁

CAA Media Finance a obtinut finantarea filmului si il va distribui in S.U.A., iar FilmNation Entertainment se va ocupa de distribuirea internationala, prezentandu-l la Cannes Market.

Spencer este produs de Pablo Larrain si Juan de Dios Larrain, alaturi de Jonas Dornbach, Janine Jackowski si Paul Webster. Filmarile vor avea loc la inceputul anului 2021.