Andy Samberg si Cristin Milioti retraiesc de mii de ori aceeasi zi in Palm Springs, o noua comedie romantica nebuneasca, regizata de Max Barbakow.

Filmul spune povestea lui Nyles (Samberg) si a domnisoarei de onoare Sarah (Milioti), invitati la o nunta in Palm Springs, California. O aventura de-o noapte se transforma insa in totdeauna, dupa ce Nyles este lovit de o sageata si ajunge intr-un portal al timpului, care ii va duce pe acestia intr-o bucla temporala fara sfarsit. Pana la urma, cei doi invata sa accepte monotonia, dezvoltand o conexiune speciala si neasteptata unul cu celalalt.

Camila Mendes, Tyler Hoechlin, Peter Gallagher, J.K. Simmons, Meredith Hagner si Chris Pang fac parte din distributia filmului, care a avut premiera in cadrul Festivalul de Film Sundance de la inceputul acestui an. Palm Springs a devenit cel mai bine vandut film din istoria festivalului, Hulu si Neon platind 17,5 milioane $ pentru a distribui filmul.

We’re subverting a lot of the tropes you usually see in wedding movies and rom-coms. Tonally, it’s that really nice charged area between laughter and deep feeling and then just bonkers stuff,” a declarat Barbakow.

Din cauza pandemiei de coronavirus, comedia nu va avea avea parte de premiera in cinematografe, fiind lansata direct de Hulu vineri, 10 iulie 2020.