The Right Stuff este un serial de opt episoade care a fost creat initial pentru National Geographic, mutandu-se la Disney+ in mai 2020. Mark Lafferty (Castle Rock) este showrunner si producator executiv al acestuia.

Adaptarea cartii din 1979 a lui Tom Wolfe se petrece in mijlocul Razboiului Rece, in 1959. Uniunea Sovietica domina cursa spatiala, iar S.U.A. se temea ca era o natiune in declin. Noua formata NASA avea misiunea colosala de a trimite primul om in spatiu si, desi inginerii estimasera ca aveau nevoie de decenii pentru a realiza acest fapt maret, li s-au acordat doi ani. Project Mercury a fost asadar primul Program Spatial al S.U.A., din care au facut parte doar 7 astronauti (alesi dintre cei mai buni piloti din armata). Imediat dupa ce au fost prezentati lumii, The Mercury Seven au devenit instant vedete, fiind numiti eroi inainte de a indeplini misiunea.

Patrick J. Adams (Suits) joaca rolul Maiorului John Glen, Jake McDorman (Murphy Brown) este Lct. Comandant Alan Shepard, iar Aaron Staton (Mad Men), Colin O’Donoghue (Once Upon a Time), James Lafferty (One Tree Hill) si Patrick Fischler (Happy!) completeaza distributia noului serial.

Primele doua episoade vor fi lansate vineri, 9 octombrie 2020.