Reminiscence/ Reminiscentele Trecutului oferit de Warner Bros. Pictures se lanseaza in luna august 2021, in cinematografe. Filmul ne propune un Orfeu modern, care descende in infernul propriei memorii pentru a regasi femeia iubita.

De la scenaristul / regizorul / producatorul Lisa Joy vine acest thriller plin de actiune, cu Hugh Jackman, Rebecca Ferguson si Thandiwe Newton in rolurile principale. Nick Bannister (Jackman), un investigator privat al mintii, navigheaza in lumea intunecatoare si atragatoare a trecutului, ajutandu-si clientii sa-si acceseze amintirile pierdute. Traind la marginea coastei scufundate din Miami, viata lui se schimba pentru totdeauna cand primeste un nou client, Mae (Ferguson). O simpla chestiune de pierdut si gasit devine o obsesie periculoasa. In timp ce Bannister lupta pentru a gasi adevarul despre disparitia lui Mae, el descopera o conspiratie violenta si, in cele din urma, trebuie sa raspunda la intrebarea: cat de departe ai merge pentru a te tine de cei pe care ii iubesti?

Filmul ii mai are in distributie pe Cliff Curtis (The Meg), Oscar Marina de Tavira (Roma), Daniel Wu (Into the Badlands), Mojean Aria (Dead Lucky), Brett Cullen (Joker), Natalie Martinez (The Stand), Angela Sarafyan (Westworld) si Nico Parker (Dumbo).

Joy (Westworld) debuteaza cu Reminiscentele Trecutului, in regia filmelor de lungmetraj, si pune in scena propriul scenariu original. Filmul este produs de Joy, Jonathan Nolan, Michael De Luca si Aaron Ryder. Producatorii executivi sunt Athena Wickham, Elishia Holmes si Scott Lumpkin.

Reminiscence va fi distribuit in intreaga lume de Warner Bros. Pictures. In Romania, filmul este distribuit de Vertical Entertainment si va fi lansat in cinematografe in august 2021.