Samara Weaving (Ready or Not) o va interpreta pe Holly Madison, fost iepuras Playboy, in Down the Rabbit Hole, o noua miniserie produsa de Sony Pictures Television.

Scenarista australiana Marieke Hardy (Laid) va adapta bestseller-ul scris de Madison, Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny. Will Gluck (Easy A) si Richard Schwartz (Woke) de la Olive Bridge Entertainment vor fi producatori executivi, alaturi de Judith Verno (Masters of Sex) de la Peace Out Productions si Madison.

Down the Rabbit Hole va privi dincolo de fatada stralucitoare a brandului Playboy pentru a infatisa povestile viscerale si, de cele mai multe ori, profund nocive ale unor femei care au urmat un vis, dar au ajuns sa fie manipulate si abuzate de acest mecanism.

Cartea scrisa de Holly Madison a stat timp de numeroase saptamani in topul bestseller-elor New York Times dupa lansarea din 2015 si a fost descrisa de Buzzfeed ca “a celebrity memoir infused with The Bell Jar and Going Clear”.

Superba actrita australiana de 29 de ani a jucat in miniseria (Netflix) Hollywood, in drama Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, in cele doua filme horror The Babysitter, precum si in Bill & Ted Face the Music. Aceasta va aparea in mult asteptata miniserie Hulu, Nine Perfect Strangers, unde joaca alturi de Nicole Kidman si Melissa McCarthy.