Serialul original german Triburile Europei se va lansa exclusiv si la nivel mondial pe Netflix pe 19 februarie 2021. „TRIBURILE EUROPEI” este un tribut adus genului science fiction. Serialul descrie o lume captivanta care se redreseaza si, in cele din urma, aduce un nou inceput plin de speranta pentru continent,” a declarat creatorul Philip Koch.

Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Robert Finster si Ana Ularu fac parte din distributie. Aventura uimitoare sci-fi a fost realizata de producatorii Dark Quirin Berg si Max Wiedemann, precum si de Maximilian Vetter de la W&B Television.

Noul serial prezinta aventurile celor trei frati, care incep intr-o Europa futurista care a trecut printr-o catastrofa misterioasa. „In decembrie 2029, tehnologia a inceput brusc sa o ia razna. Bam! Lumini stinse si intuneric. Asta a fost. Evul Mediu.” (Moise, recuperator de obiecte si singuratic, interpretat de Oliver Masucci). 45 de ani mai tarziu, Europa este impartita in microstate si oamenii traiesc in triburi. „Acum, triburile conduc continentul, Europa.” (Lordul Varvara din tribul Crows, interpretat de Melika Foroutan).

In centrul actiunii se afla cei trei frati Liv, Kiano si Elja din tribul pasnic Origines, care se separa in timpul unui atac. Liv, interpretata de Henriette Confurius: „Am crezut ca putem trai in pace pentru totdeauna. Dar ne-am inselat. Familia mea este undeva acolo. As face orice pentru a-mi aduce familia inapoi”. Lasati pe cont propriu, sunt uniti in special de lupta pentru supravietuire si de dorinta de a-si reuni familia: „Indiferent ce s-ar intampla, vom ramane intotdeauna impreuna!” (Kiano, interpretat de Emilio Sakraya).

Trei frati, trei destinatii si speranta lor comuna pentru o viata unita in libertate: „O mare amenintare vine in Europa. Trebuie sa o oprim!” (Elja, interpretat de Ali Rashed). Isi depasesc fricile, sunt curajosi si, in cele din urma, trebuie sa accepte asta „uneori, este nevoie de o fapta revoltatoare pentru a readuce istoria pe drumul cel bun” (David Voss din Crimson Republic, interpretat de Robert Finster).

2074. Dupa o catastrofa globala misterioasa, un razboi porneste intre Triburile care au aparut din ruinele Europei. Trei frati din tribul pasnic Origine – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) si Elja (David Ali Rashed) – sunt separati si fortati sa isi gaseasca propriul drum in lupta plina de aventuri pentru viitorul acestei noi Europa.