Numaratoarea inversa a inceput! Din 24 octombrie, DIVA va difuza o feerie de iarna, un program care aduce un cadou pentru fiecare telespectator si filme pentru visatorii de toate varstele. DIVA devine Locul filmelor de Craciun, cu filmele festive preferate ale fanilor, in fiecare zi, intreaga zi, si cu premiere martea si vinerea de la 20:00 si duminica de la 16:00. Asa arata Craciunul la DIVA in 2021!

Duminica, 24 octombrie aduce doua filme in premiera. Un Craciun sub stele (Christmas by Starlight, 2020) de la ora 16:00. Filmul incepe cand avocata Annie Park (Kimberley Sustad) face un pact cu dezvoltatorul William Holt (Paul Campbell) pentru a salva cafeneau Starlight. Niciunul dintre ei nu se asteapta sa gaseasca mult mai mult in aceasta colaborare ce debuteaza ca o relatie strict profesionala. Dupa vizita de la cafenea, povestea ne poarta spre Un Craciun regal (One Royal Holiday, 2020) si aduce un strop de magie de la ora 18:00. Ce faci cand o mama si un fiu iti bat la usa in timpul unui viscol? Ii primesti in casa la adapst. Dar ce faci cand afli ca cei doi fac parte din familia regala? Ei bine, Anna Jordan (Laura Osnes) le arata cum sarbatoreste comunitatea sa Craciunul si spera sa ii impresioneze pe Printul James Galant (Aaron Tveit) si pe mama sa, Regina Gabriella Galant (Victoria Clark).

Marti, 26 octombrie, de la ora 20:00, Charles Whitley (Ryan Paevey) afla cum arata Un Craciun in viitor (A Timeless Christmas, 2020) pentru ca el calatoreste din 1903 in 2020 si descopera un Craciun din secolul 21 alaturi de Megan (Erin Cahill).

Toti romanticii au visat macat o data la un Craciun la castel. Nu exista un decor mai potrivit pentru cea mai spectaculoasa sarbatoare. DIVA stie asta foarte bine si difuzeaza filmul Craciun la castel (Chateau Christmas, 2020) vineri, 29 octombrie, de la ora 20:00. La insistenta prietenului sau, Jackson (Luke Macfarlane), celebra pianista Margot Hammond (Merritt Patterson) accepta sa sustina recitalul de Craciun la Castelul Neuhaus. Si astfel, pe note calde, povestea lor de prietenie se transforma.

Poate la fel de romantic ca un Craciun la castel, este si un Craciun la munte, mai exact Craciun in muntii Blue Ridge (Blue Ridge Mountain Christmas/ Christmas Bride, 2019) ce este difuzat la DIVA pe 31 octombrie, la ora 16:00. Willow (interpretata de indragita actrita Rachael Leigh Cook) organizeaza nunta surorii ei la un han, unde trebuie sa colaboreze cu atragatorul David Lyndon (Benjamin Ayres), actualul proprietar si tata singur. Chiar daca predictiile pentru afacerea lui nu sunt cele mai optimiste, este clar ca aceasta nu este ultima nunta pe care batranul han o va gazdui.

Nu stiu de voi, dar eu abia astept sa vad toate aceste filme minunate de Craciun ??