DIVA este Locul filmelor de Craciun, unde continua difuzarea de filmele festive, in fiecare zi, intreaga zi. Cu premiere romantice martea si vinerea de la 20:00 si duminica de la 16:00, saptamana 23 – 28 noiembrie aduce povesti noi, precum cea a unei tinere ce doreste sa fie apreciata pentru calitatile sale, a rivalitatii dintre doi reporteri si despre o scrisoare de dragoste sosita la momentul potrivit in viata unei jurnaliste.

Marti, 23 noiembrie, ora 20.00 – Craciun la Glenbrooke (A Glenbrooke Christmas, 2020). Dorind sa fie acceptata pentru ea insasi si nu doar pentru averea ei, mostenitoarea Jessica (Autumn Reeser) se indreapta spre micul oras Glenbrooke, unde descopera bucuriile unui Craciun simplu, o comunitate si poate chiar iubire in bratele lui Kyle (Antonio Cupo).

Vineri, 26 noiembrie, ora 20.00 – Buna dimineata, Craciun! (Good Morning Christmas! 2020). Melissa (Alison Sweeney) si Brian (Marc Blucas) sunt un cuplu de prezentatori trimisi sa transmita in direct dintr-un orasel de Craciun. Perechea pretinde ca se intelege doar de dragul publicului, dar in spatele camerelor relatia dintre ei este foarte dificila. Cei doi ajung blocati intr-un complot care ii constrange sa „se indragosteasca”, dar oare vor realiza de ce exista permanent o tensiune intre ei?

Duminica, 28 noiembrie, ora 16.00 – Scrisoarea de Craciun (Christmas Love Letter, 2019). Amalie Hess (Ashley Newbrough) este o jurnalista, care scrie o rubrica de sfaturi in relatii si primeste o scrisoare anonima de dragoste intr-o felicitare de Craciun. Extrem de curioasa si in goana dupa un nou subiect, ea se intoarce in orasul natal sa dezlege misterul expeditorului, iar in investigatiile ei va descoperi si un nou sentiment.