Apple TV+ a lansat luni trailer-ul mult asteptatei comedii Palm Royale, care se bucura de o distributie de exceptie formata din Kristen Wiig, Laura Dern, Allison Janney sau guest star-urile Carol Burnett si Bruce Dern.

Avand premiera pe 20 martie 2024, Palm Royale (denumit anterior American Pie) este povestea lui Maxine Simmons (Wiig), care incearca din rasputeri sa ajunga in inalta societate din Palm Beach, la finalul anilor ’60. De-a lungul “luptei” acesteia, noul serial incearca sa raspunda la o intrebare care este valabila chiar si in zilele noastre: cat de mult din tine esti dispus sa sacrifici pentru a obtine ce are altcineva? Palm Royale este o adevarata marturie a tuturor celor care s-au simtit vreodata ca un outsider si care au luptat pentru sansa de a apartine cu adevarat unui loc.

Ricky Martin (The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story), Josh Lucas (Yellowstone), Leslie Bibb (Popular), Amber Chardae Robinson (Loot), Mindy Cohn (The Facts of Life), Julia Duffy (Newhart) si Kaia Gerber (American Horror Story) intregesc distributia comediei, care este inspirata din romanul Mr. and Mrs. American Pie al lui Juliet McDaniel. Palm Royale este scris si produs executiv de Abe Sylvia (Nurse Jackie, Dead to Me

Primele trei episoade (din cele zece) vor fi lansate de Apple TV+ pe 20 martie, urmate de cate un episod in fiecare miercuri, pana pe 8 mai 2024.