DIVA ramane Locul filmelor de Craciun, toata luna noiembrie si continua cu filmele festive, in fiecare zi, intreaga zi. Cu premiere martea si vinerea de la 20:00 si duminica de la 16:00, saptamana 2-7 noiembrie aduce filme cu actori indragiti, o violonista cu talent coplesitor si o iubire unica si plina de inocenta.

Marti, 2 noiembrie, de la 20:00, indragita actrita Rachael Leigh Cook interpreteaza rolul lui Lina Gordon care pleaca in Calatorie de Craciun (Cross Country Christmas, 2020). Lina si Max Cooper (Greyston Holt) sunt doi fosti colegi de liceu, care calatoresc spre casa de sarbatori, dar drumul pare ca nu o sa fie usor. Dupa ce zborul lor este anulat din cauza unui viscol, ei traverseaza tara cu masina unui spiridus, apoi iau trenul si autobuzul. Dar, ajunsi la destinatie, pare ca timpul petrecut impreuna nu a fost suficient.

Vineri, 5 noiembrie, de la ora 20:00, aflam cum arata Un Craciun vindecator (The Christmas Bow, 2020). Dupa ce un accident la mana o determina pe violonista Kate (Lucia Micarelli) sa ia o pauza si sa faca fizioterapie pentru a-si recupera complet mobilitatea, intamplarea face ca medicul care o trateaza sa fie un vechi prieten, care a sustinut-o la inceput de cariera, Patrick (Michael Rady). Oare poate Kate sa gaseasca moduri de a-si vindeca trupul si inima?

Rolul i se potriveste ca o manusa actritei Lucia Micarelli deoarece ea este si o violonista celebra. Inca de la 3 ani a studiat dansul, pianul si vioara, a debutat ca solista in Orchestra Simfonica din Honolulu la 5 ani si a studiat vioara timp de 7 ani la Juilliard School of Music de la 11 ani.

Duminica, 7 noiembrie, de la ora 16:00 descoperim povestea lui Holly si Ivy (Holly & Ivy, 2020). Fosta bibliotecara, Melody (Janel Parrish) decide ca cel mai bun mod de a-si ajuta vecina aflata in faza terminala a bolii, este sa-i adopte copiii, pe Holly si pe Ivy. Dar nu poate face asta fara ajutorul lui Adam (Jeremy Jordan), care trebuie sa ii repare casa. Filmul nu este o productie tipica, este sensibil si impresionant, el se concentreaza pe relatia plina de candoare dintre Melody si cele doua fetite, iar in final emotia este aproape coplesitoare. Atentie! Acest film poate duce la utilizarea batistelor.