Daca ai nevoie de o idee pentru urmatoarea seara de film, Netflix iti sare in ajutor. Indiferent daca ai chef sa razi, sa plangi, sa tipi sau sa ovationezi, exista cate o distributie de exceptie pentru orice dispozitie, cu noi filme saptamanal, pe parcursul intregului an.

Sa ne pregatim atunci pentru scene de actiune care ne tin cu sufletul la gura alaturi de Ryan Gosling si Chris Evans, care joaca in Omul cenusiu sau pentru o extraordinara aventura SF cu Halle Berry, care interpreteaza rolul principal in The Mothership. Ne vom intoarce la locul crimei cu Daniel Craig in filmul semnat de Rian Johnson si intitulat Knives Out 2 sau cu Millie Bobby Brown si Henry Cavill, vedetele din Enola Holmes 2. In plus, ne vom bucura de surprize la patrat cu Adam Sandler (Marea incercare si Spaceman) si Jamie Foxx (Tura de zi si They Cloned Tyrone) sau vom rade in hohote alaturi de comedienii Jonah Hill si Eddie Murphy (You People), Kevin Hart si Mark Wahlberg (Me Time) si vom urmari o reuniune stop-cadru dintre Jordan Peele si Keegan-Michael Key (Wendell & Wild).

Daca iti doresti filme pentru toata familia, simte-te din nou ca un copil alaturi de Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Mark Ruffalo si Zoe Saldaña in filmul Proiectul Adam. Porneste intr-o calatorie fantastica vizionand filmul de animatie Monstrul marilor, Tara Viselor cu Jason Momoa si The School for Good and Evil cu Charlize Theron si Kerry Washington. Canta alaturi de Lashana Lynch si Emma Thompson in filmul Matilda, bazat pe romanul lui Roald Dahl.

De neratat sunt si cele mai recente productii ale cineastilor nostri preferati Judd Apatow, Noah Baumbach, Scott Cooper, Edward Berger, Niki Caro, Guillermo Del Toro, Sally El Hosaini, Kim Farrant, Paul Feig, John Lee Hancock, Jean-Pierre Jeunet, Louis Leterrier, Tobias Lindholm, Richard Linklater, Tyler Perry, Anthony Russo, Joe Russo, Nora Twomey si George C. Wolfe. Sau putem viziona debutul regizoral al cineastilor Kenya Barris, JJ Perry, Dev Patel, Carrie Cracknell, Matthew Reilly si Millicent Shelton.

Asadar, sa luam niste popcorn pentru a ne bucura de o seara de film cu vedetele noastre preferate, precum Christian Bale, John Boyega, Jessica Chastain, Don Cheadle, Lily Collins, Emma Corrin, Colman Domingo, Adam Driver, Colin Firth, Greta Gerwig, Henry Golding, Dakota Johnson, Mila Kunis, Queen Latifah, Jennifer Lopez, Anthony Mackie, Carey Mulligan, Jack O’Connell, Regé-Jean Page, Teyonah Parris, Jesse Plemons, Florence Pugh, Noomi Rapace, Eddie Redmayne, Chris Rock, Jason Segel si Rebel Wilson.