The Last of Us, The Idol, Love and Death, Succession, The White Lotus, And Just Like That, Hacks, The White House Plumbers, Our Flag Means Death si multe alte productii, in curand pe HBO Max 😀

Regizat de Sam Mendes, Empire of Light este o poveste puternica si tulburatoare despre conexiunea umana si magia cinematografiei, plasata intr-un orasel englez de coasta, la inceputul anilor ’80. Olivia Colman, Micheal Ward, Tom Brooke, Tanya Moodie, Hannah Onslow, Crystal Clarke, Toby Jones, Colin Firth fac parte din distributie.

A Friend of the Family este o noua miniserie de 9 episoade bazata pe o poveste adevarata absolut tulburatoare care o are in centru pe familia Broberg – devotata credintei lor, familiei si comunitatii in care locuiesc. Acestia au fost complet nepregatiti pentru tacticile sofisticate si malefice folosite de vecinul lor pentru a le exploata vulnerabilitatile, a-i indeparta unul de altul si a le rapi fiica.

A Friend of The Family va debuta pe 6 octombrie 2022, pe Peacock.

Confess, Fletch este o noua comedie spumoasa Paramount Movies care va avea premiera in cinematografe si online pe 16 septembrie 2022. Jon Hamm este carismaticul Fletch, care devine pricipalul suspect de crima, in timp ce cauta o colectie de arta furata. Singura modalitate de a-si dovedi nevinovatia este sa descopere cin este adevaratul ucigas, din lunga lista de suspecti. Roy Wood Jr., Annie Mumolo, Ayden Mayeri, Lorenzo Izzo, Kyle MacLachlan, Marcia Gay Harden intregesc distributia.

O furtuna face ravagii. O copila este rapita. Mama ei (Jurnee Smollett) apeleaza la ajutorul vecinei sale (Allison Janney), o femeie misterioasa, pentru a da de urma rapitorului. Calatoria in care pornesc le va testa limitele si va scoate la iveala secrete socante din trecutul lor.

Lou va avea premiera pe 23 septembrie 2022.

Pe 2 septembrie, descopera de ce nimeni nu este in siguranta aici. Cand psihiatra dr. Suzanne Mathis (Emily Deschanel) adaposteste o misterioasa evadata dintr-o sectă (Madeleine Arthur), lumea ei este intoarsa pe dos, iar venirea acestei fete stranii ameninta sa ii dezbine familia.

Diavolul in Ohio este o adaptare dupa romanul de succes al Dariei Polatin, inspirat din realitate. Serialul zugraveste povestea captivanta si socanta a unui mister demonic dement in inima rurala a Americii.

Wedding Season este primul serial original britanic Disney+, care va debuta pe 8 septembrie 2022. Acesta imbina mai multe genuri – romance, comedie, thriller plin de actiune si altele. Katie (Rosa Salazar) si Stefan (Gavin Drea) se indragostesc unul de altul la o nunta, in ciuda faptului ca ea are deja un logodnic. Doua luni mai tarziu, la nunta lui Katie, noul sot al ei si intreaga lui familie sunt ucisi, iar politia il considera pe Stefan vinovat de aceste crime. Dar nimeni nu stie sigur ce s-a intamplat cu una dintre cele mai influente si corupte familii din Marea Britanie.

Searchlight Pictures a lansat intregul trailer pentru The Menu, un nou thriller cu accente de comedie (neagra), care va avea premiera pe 18 noiembrie 2022. Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Ralph Fiennes, John Leguizamo, Judith Light, Hong Chau fac parte din distributie.

Triangle of Sadness, in regia lui Ruben Östlund, marele castigator al Festivalului de Film de la Cannes din acest an, pare o nebunie de film 😀 Un cuplu in voga din lumea modelling-ului, format din Carl (Harris Dickinson) si Yaya (Charlbi Dean), este invitat intr-o croaziera de lux destinata celor mai bogati oameni, condusa de un capitan tacanit (Woody Harrelson). Desi la inceput calatoria parea ideala pentru pozele de pe Instagram, dupa ce vasul se scufunda, supravietuitorii se vor chinui sa ramana in viata pe o insula pustie.

Amazon Studios a lansat trailer-ul pentru Goodnight Mommy – remake-ul in limba engleza al mult apreciatului thriller/horror austriac cu acelasi nume. Gemenii Cameron si Nicholas Crovetti interpreteaza doi frati care sunt convinsi ca femeia cu care locuiesc nu mai este de fapt mama lor (Naomi Watts).

Goodnight Mommy va putea fi vizionat incepand cu 16 septembrie 2022, exclusiv pe Amazon Prime Video.

Trailer nou pentru American Gigolo – reimaginarea filmului clasic din 1980, cu Richard Gere in rolul principal, regizat de Paul Schrader. Noua miniserie de 8 episoade il are in centru pe Julian Kaye (Jon Bernthal), o fosta escorta masculina care a petrecut ultimii 15 ani in inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o. Acesta incearca sa reia relatiile complicate cu fosta lui iubita, Michelle (Gretchen Mol), mama sa si persoanele care l-au tradat. In timp ce Julian se chinuie sa impace fosta sa meserie cu barbatul care este azi, Detectivul Sunday (Rosie O’Donnell) cauta adevarul despre crima care l-a trimis pe Julian la inchisoare cu atatia ani in urma, descoperind o conspiratie de proportii.

Lizzie Brocheré, Gabriel LaBelle, Leland Orser si Wayne Brady fac parte din distributie, American Gigolo debutand pe 9 septembrie 2022, pe Showtime.