Povesti clasice reinventate, puzzle-uri care asteapta sa fie rezolvate si lupta impotriva unei forte de neoprit. Cu alte cuvinte, cele mai asteptate titluri ale lunii decembrie 2022 sunt: Pinocchio al lui Guillermo del Toro, unde, prin tehnica stop-cadru, celebra marioneta de lemn porneste intr-o aventura prin diverse lumi si care dezvaluie puterea datatoare de viata a dragostei; Glass Onion: A Knives Out Mystery, film in care Benoit Blanc revine pentru a dezlega misterul unei noi povesti politiste semnate de Rian Johnson; The Witcher: Blood Origin, cu actiunea plasata intr-o lume a elfilor, cu 1200 de ani inaintea evenimentelor din The Witcher si care spune povestea primului vanator de monstri.

Pe langa acestea, ne mai intalnim si cu: Sr., BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths, CAT, Chicago Party Aunt: Partea 2, Dream Home Makeover: Sezonul 4, Emily in Paris: Sezonul 3, Firefly Lane: Sezonul 2 Partea 1, I AM A KILLER: Sezonul 4, Lady Chatterley’s Lover, Money Heist: Korea – Joint Economic Area Partea 2, My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy, Paradise PD: Partea 4, Rise of Empires: Ottoman: Sezonul 2, Roald Dahl’s Matilda The Musical, The Masked Scammer, White Noise, Good Will Hunting, Pulp Fiction, Neidentificat si multe altele.

1 DECEMBRIE 2022
Dead End – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Captivi pe un drum inchis
Dupa ce se urca in masina gresita, mai multe persoane sunt urmarite de un spargator de banci care vrea sa-si recupereze banii furati si lasati in portbagaj.

JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN Episodes 25-38 The Final Episodes – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: JoJo’s Bizarre Adventure
Probleme lui Jolyne s-au agravat, dar misiunea ei este clara: sa impiedice reusita planului parintelui Pucchi.

Qala – FILM NETFLIX
Bantuita de trecut, o cantareata talentata cu o cariera in ascensiune se lupta cu presiunea succesului, dispretul unei mame si indoielile care o macina.

The Masked Scammer – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Dincolo de masca
Prin interviuri cu complici si cu victime, aflam cum a reusit un maestru al escrocheriilor sa sustraga milioane de euro de la elitele franceze.

Troll – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Trol
O explozie trezeste un trol antic in muntii Norvegiei, iar autoritatile trimit un paleontolog neinfricat sa impiedice prapadul.

2 DECEMBRIE 2022
Firefly Lane: Sezonul 2 Part 1 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Aleea cu licurici: Sezonul 2
Niciun obstacol nu este prea mare pentru prietenia de o viata dintre Kate si Tully. Ar putea insa o greseala sa le desparta pentru totdeauna?

Hot Skull – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Mania mintii
Intr-o lume distopica, o epidemie se raspandeste prin comunicare verbala, iar o institutie tiranica urmareste un lingvist imun la boala.

Lady Chatterley’s Lover – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Amantul doamnei Chatterley
Lady Chatterley, o aristocrata casatorita, dar nefericita, incepe o aventura torida, indragostindu-se de paznicul de vanatoare de pe domeniul sotului ei.

My Unorthodox Life: Sezonul 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Viata mea neortodoxa: Sezonul 2
Tensiunile ating apogeul in procesul de divort al Juliei, Batsheva si Miriam fac pasi importanti in iubire si in cariera, iar Aron rezista presiunilor de laicizare.

Scrooge: A Christmas Carol – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Scrooge: Poveste de Craciun
Intr-un Ajun de Craciun friguros, calicul Ebenezer Scrooge are o ultima noapte la dispozitie sa-si infrunte trecutul si sa-si schimbe viitorul inainte sa fie prea tarziu.

“Sr.” – DOCUMENTAR NETFLIX
Robert Downey Jr. aduce un omagiu regretatului sau tata in acest documentar care descrie viata si cariera cineastului inovator Robert Downey Sr.

Warriors of Future – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Razboinicii viitorului
Pamantul e lovit de un meteorit pe care se afla o planta distructiva, iar o brigada sinucigasa are doar cateva ore ca sa-si salveze orasul de la distrugerea totala.

5 DECEMBRIE 2022
Mighty Express: Mighty Trains Race – FILM NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Mighty Express: Marea cursa
Probleme pe sine! Marfarul Nate este pacalit sa participe la o cursa de viteza cu o miza uriasa: toate vagoanele de marfa Mighty Express!

6 DECEMBRIE 2022
Delivery by Christmas – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Livrare pana la Craciun
Un coleg pizmas ii saboteaza livrarea, iar o curiera si un client saritor pornesc intr-o cursa nebuna sa returneze cadourile de Craciun celor carora le erau destinate.

Sebastian Maniscalco: Is It Me? – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Sebastian Maniscalco: Sunt eu?
Intr-un spectacol de stand-up, Sebastian discuta despre micile chinuri ale vietii, de la abandonarea scolii si cainii fara lesa pana la intalnirile cu sotia sa.

The Boss Baby: Christmas Bonus – PROGRAM SPECIAL NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Bebe Sef: Bonus de Craciun
Ajunul Craciunului se complica dupa ce Bebe Sef face schimb din greseala cu unul dintre elfii lui Mos Craciun si se impotmoleste la Polul Nord.

7 DECEMBRIE 2022
Burning Patience – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Rabdare arzatoare
Un tanar devine postasul lui Pablo Neruda si se implica intr-o lume care ii alimenteaza dorinta de a deveni poet si de a o atrage pe femeia visurilor sale.

I Hate Christmas – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Urasc Craciunul
Dupa ce-si minte familia ca are un iubit, o sora medicala singura incepe sa-si caute cu disperare un partener pentru Craciun, care va sosi peste 24 de zile.

Smiley – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: A inceput cu un mesaj
Doi barbati si prietenii lor din Barcelona au parte de ezitari, obstacole si legaturi ratate in cautarea iubirii adevarate care le lipseste.

The Marriage App – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Mariaj cu punctaj
Un cuplu cu o casnicie zbuciumata gaseste speranta intr-o aplicatie care recompenseaza faptele bune. Apoi, cei doi sunt cuprinsi de o obsesie nesanatoasa.

The Most Beautiful Flower – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cea mai frumoasa floare
Senzuala, creata si increzatoarea Mich stie ca e o stea in devenire, dar mai trebuie sa-i convinga si pe cei din liceul ei, Xochimilco.

Too Hot to Handle: Sezonul 4 – episoadele 1-5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Atentie, frige!: Sezonul 4
Un alt grup de burlaci soseste pentru o vacanta intr-o vila noua si irezistibila, unde vor trebui sa-si infraneze impulsurile naturale pentru a castiga.

8 DECEMBRIE 2022
In Broad Daylight: The Narvarte Case – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Ziua in amiaza mare: Cazul Navarte
Acest documentar scoate la iveala dovezi de coruptie in ancheta privind uciderea a cinci persoane in cartierul Narvarte din Ciudad de Mexico in 2015.

Lookism – SERIAL NETFLIX
Intr-o societate in care aspectul fizic conteaza, un licean proscris duce o viata dubla intre cele doua trupuri ale sale, aparent contrastante.

The Elephant Whisperers – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Familia elefantului Raghu
Bomman si Bellie, un cuplu din sudul Indiei, isi dedica vietile unui elefant orfan pe nume Raghu si intemeiaza astfel o familie neasemuita.

9 DECEMBRIE 2022
CAT – SERIAL NETFLIX
Traind in anonimat, un fost informator al politiei e chemat sa se infiltreze intr-un imperiu al drogurilor, dar descopera o legatura periculoasa cu trecutul sau sumbru.

Dragon Age: Absolution – SERIAL NETFLIX
Intr-o lupta cu miza mare, un grup de magi si hoti rebeli infrunta o forta sinistra care este in posesia unui artefact periculos.

Dream Home Makeover: Sezonul 4 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Casa de vis pentru orice buzunar: Sezonul 4
Visul continua! De la camera cu perete de escalada la renovarea unei rulote de lux, Shea si Syd continua sa livreze spatii ireale pentru familii reale.

How to Ruin Christmas: The Baby Shower – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cum sa distrugi Craciunul: Petrecerea pentru bebelus
Dupa doua Craciunuri haotice, oare vor reusi familiile Sello si Twala sa-si lase neintelegerile deoparte si sa intampine primul copil al lui Beauty si Sbu?

Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 2  – SERIAL NETFLIX
Niste hoti ocupa monetaria din Coreea reunificata. Cum in interior exista ostatici, politia trebuie sa opreasca hotii, dar si pe misteriosul personaj din spatele jafului.

13 DECEMBRIE 2022
Behind Every Star – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: In umbra celebritatilor
Personalitatile dificile si politicile de birou le dau batai de cap agentilor de la o firma de impresariat, care se straduiesc sa-si puna in valoare clientii celebri.

Gudetama: An Eggcellent Adventure – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Gudetama: O-o, ce mai aventura!
Gudetama, oul cel lenes, pleaca fara chef in aventura vietii lui alaturi de Shakipiyo, un puisor proaspat iesit din ou, care e hotarat sa-si gaseasca mama.

Last Chance U: Basketball: Sezonul 2 – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Last Chance U: Baschet: Sezonul 2
Husky incepe un nou sezon la colegiul East Los Angeles, iar antrenorul Mosley primeste o multime de talente noi, jucatori care vor progresa cu dragoste si disciplina.

Single’s Inferno: Sezonul 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Iadul celor singuri: Sezonul 2
O noua serie de celibatari isi cauta iubirea pe o insula indepartata. Isi vor gasi ei perechea si vor evada catre o destinatie de lux?

Tom Papa: What A Day! – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Tom Papa: Ce zi!
Tom povesteste despre viata intima de dupa divort, mopsul lui cu probleme si despre motivele pentru care barbatii sunt vinovati de cele mai multe neplaceri aparute.

14 DECEMBRIE 2022
Don’t Pick Up The Phone – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Nu raspunde la telefon
Acest serial documentar investigheaza o serie de apeluri false, care au convins mai multi manageri sa-i verifice fizic pe angajatii unor fast-fooduri din SUA.

Glitter – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Sclipici
In Polonia anului 1976, la Sopot, trei femei hotarate se confrunta cu schimbarile sociale si politice, pe fondul cautarii independentei, autonomiei financiare si iubirii.

I Believe in Santa – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cred in Mos Craciun
Dupa cinci luni de fericire alaturi de Tom, Lisa descopera ingrozita ca e obsedat de cea mai agasanta sarbatoare din an. O fi timpul sa dea Craciunului inca o sansa?

Kangaroo Valley – DOCUMENTAR NETFLIX
In Australia, un pui de cangur pe nume Mala se confrunta cu foametea, inghetul si o haita de dingo infometati, incercand sa supravietuiasca primului sau an.

Too Hot to Handle: Sezonul 4 – episoadele 6-10 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Atentie, frige!: Sezonul 4
Un alt grup de burlaci soseste pentru o vacanta intr-o vila noua si irezistibila, unde vor trebui sa-si infraneze impulsurile naturale pentru a castiga.

15 DECEMBRIE 2022
Sonic Prime – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Dupa ce lupta exploziva impotriva doctorului Eggman distruge universul, Sonic alearga prin dimensiuni paralele ca sa-si reintalneasca prietenii si sa salveze lumea.

The Big 4 – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cei 4 duri
Renumitul regizor indonezian Timo Tjahjanto revine cu o noua comedie de actiune.

Violet Evergarden: Recollections – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Violet Evergarden: Amintiri
Un fost copil-soldat traumatizat emotional devine redactor de scrisori in aceasta recapitulare condensata a unui serial premiat, emotionant si superb animat.

Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Cine l-a omorat pe Mosu’? Un mister marca Murderville
Un detectiv care detesta sarbatorile este nevoit sa rezolve o crima si sa salveze Craciunul, cu sprijinul unor ajutoare celebre care trebuie sa se bazeze pe improvizatie.

16 DECEMBRIE 2022
A Storm for Christmas – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: O furtuna de Craciun
Destinele se intrepatrund cand vremea rea ii tine pe calatori si angajati captivi pe un aeroport, fortandu-i sa-si petreaca ultimele ore inaintea Craciunului impreuna.

BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths – FILM NETFLIX
Titlu localizat: BARDO, falsa cronica a catorva adevaruri
Un jurnalist si documentarist apreciat face o calatorie onirica introspectiva ca sa se impace cu trecutul si prezentul, dar si cu originea sa mexicana.

Cook at all Costs – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: La gatit cu orice pret
In acest concurs culinar, bucatari amatori pariaza pe ingrediente pentru a impresiona vedetele din juriu cu preparatele create si pentru a castiga banii ramasi in banca.

Dance Monsters – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Monstrii dansului
Dansatorii amatori, deghizati in avataruri CGI, isi prezinta cele mai bune miscari, sperand sa castige 250.000 de dolari si o a doua sansa de a-si implini visele.

Far From Home – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Destul de departe
Ishaya primeste o bursa la o scoala exclusivista si patrunde in elita foarte restransa a societatii nigeriene, dar un secret ameninta sa spulbere totul. Si nu numai.

Paradise PD: Part 4 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Paradise Police: Partea 4
Fara o politie functionala, orasul este amenintat de miliardari intriganti, artisti razbunatori, AI tradatoare si altele.

Private Lesson – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Lectie privata
Dandu-se drept meditator particular, Azra ii antreneaza in secret pe studenti pentru a-si atinge obiectivele in viata si in dragoste, dar nu fara a intampina obstacole.

Summer Job – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Job de vara
Zece concurenti din generatia Z pleaca intr-o vacanta de vis. Insa, pentru sansa de a locui intr-o vila de lux si a castiga 100.000 EUR, trebuie sa lucreze cu adevarat.

The Recruit – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Recrutul: Santaj
Un jurist incepator de la CIA se trezeste prins in lumea periculoasa a spionajului international cand o fosta informatoare ameninta sa faca publice secretele agentiei.

The Volcano: Rescue from Whakaari – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Vulcanul: Salvarea din Whakaari
Acest documentar captivant despre eruptia vulcanica fatala din Noua Zeelanda din 2019 contine relatari ale supravietuitorilor si salvatorilor si imagini detaliate.

20 DECEMBRIE 2022
A Not So Merry Christmas – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un Craciun nu prea fericit
Blestemat de o zana, ursuzul Chuy se trezeste si descopera ca a trait un an intreg, dar este condamnat sa isi aminteasca doar ziua de Craciun. In fiecare an. Pe viata.

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 1 – FILM NETFLIX
Titlu localizat: The Seven Deadly Sins: Ura din Edinburgh – Partea 1
Cand forte sinistre ameninta pacea in Brittania, un print porneste intr-o calatorie periculoasa pentru a-i salva pe cei dragi si a-si descoperi adevaratele puteri.

21 DECEMBRIE 2022
Disconnect: The Wedding Planner – FILM NETFLIX
Titlu localizat: De la prietenie la dragoste: Nunta
Dupa ce cade prada unei escrocherii, un barbat disperat incearca sa planifice contracronometru o nunta intr-o destinatie luxoasa pentru un investitor important.

Emily in Paris: Sezonul 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Emily in Paris: Sezonul 3
La un an dupa mutarea la Paris unde o astepta slujba de vis, Emily se trezeste la o rascruce in cariera si dragoste si trebuie sa decida incotro se va indrepta.

I AM A KILLER: Sezonul 4 – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: SUNT UN UCIGAS: Sezonul 4
Fapte premeditate, accidente tragice sau autoaparare? Criminalii isi rememoreaza faptele cumplite care le-au adus inchisoarea pe viata.

22 DECEMBRIE 2022
Alice in Borderland: Sezonul 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Alice in Borderland: Sezonul 2
Jocurile sunt mai inversunate, aceasta lume este mai salbatica si mai cruda. Va reusi Arisu sa revina oare in lumea reala? Si va merita oare tot ce a pierdut?

Mathieu Dufour at Bell Centre – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Un nou program special de comedie marca Mathieu Dufour.

23 DECEMBRIE 2022
Piñata Masters! – SERIAL NETFLIX
Care dintre cele sapte echipe concurente vor fi Eroii Piñata? Piñatele lor trebuie sa fie colorate si inedite si sa impresioneze juriul exigent compus din copii!

25 DECEMBRIE 2022
Daughter From Another Mother: Sezonul 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Doar doua mame ai: Sezonul 3
Ana si Mariana au parte de un proces si de o noua afacere in timp ce incearca sa pastreze aparentele. Dar cand adevaratele sentimente ies la iveala, izbucneste haosul.

Roald Dahl’s Matilda The Musical – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Roald Dahl – Matilda: Musicalul
O fetita extraordinara, cu o minte ascutita si o imaginatie debordanta, ia atitudine pentru a-si schimba povestea, iar rezultatele sunt spectaculoase. Iat-o pe Matilda!

Time Hustler – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Banditul din viitor
Dupa ce incaseaza o lovitura la cap, un barbat se trezeste in 1927 si decide sa se foloseasca de numele unui bandit faimos caruia-i seamana leit.

Vir Das: Landing – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Vir Das: Aterizare
Aflat la al patrulea program special de stand-up de pe Netflix, Vir Das povesteste despre copilaria lui in India, despre pericolele lipsei de cenzura si despre adaptare.

26 DECEMBRIE 2022
Treason – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Umbra tradarii
Viitorul promitator al unui agent MI6 se rastoarna complet dupa ce revederea cu o spioana rusa il obliga sa-si reevalueze intreaga existenta.

27 DECEMBRIE 2022
Chelsea Handler: Revolution – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Chelsea Handler: Revolutie
Chelsea Handler vorbeste despre alegerile ei in viata, cainii de salvare scandalagii, frustrarile amoroase si motivele pentru care societatea datoreaza scuze femeilor.

28 DECEMBRIE 2022
7 Women and a Murder – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Sapte femei si o crima
Cand capul familiei este ucis, sapte femei, fiecare avand motive ascunse, raman prinse intr-un conac si incearca sa rezolve misterul crimei.

A Night at the Kindergarten – FILM NETFLIX
Titlu localizat: O noapte la gradinita
Un tanar apare pe neasteptate la repetitia unei piese a elevilor pentru a impiedica un grup de profesori si parinti excentrici sa-l exmatriculeze pe fiul prietenei lui.

Love Is Blind: Brazil: Sezonul 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dragoste pe nevazute: Brazilia: Sezonul 2
Incepe un nou sezon brazilian pentru cei pentru care conteaza iubirea adevarata, nu doar lookul. Pregateste-te de mai multa iubire si mai multe drame decat pana acum!

Stuck with You – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Blocati impreuna
In drum spre o petrecere de Revelion, doi straini se trezesc blocati impreuna intr-un lift si intre ei se creeaza legaturi neasteptate.

The Circle: Sezonul 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 5
Opt jucatori noi isi creeaza profiluri pentru a mirosi sarlatanii, a forma prietenii si a profita la maximum de noile ocazii din a cincea calatorie in jurul Cercului.

29 DECEMBRIE 2022
Brown and Friends – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Brown si prietenii
Un grup de prieteni mari amatori de distractie se intalnesc intr-o cafenea primitoare de cartier si au parte de tot felul de aventuri.

Rise of Empires: Ottoman: Sezonul 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ascensiunea imperiilor: Otomanii: Sezonul 2
Dupa cucerirea Constantinopolului, sultanul Mahomed al II-lea isi consolideaza puterea, dar un conducator din Țara Romaneasca ameninta sa-i doboare imperiul.

30 DECEMBRIE 2022
Alpha Males – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Masculi alfa
Pedro, Luis, Raúl si Santi sunt patru prieteni care se simt putin pierduti in noua lume a femeilor emancipate, fiecare incercand sa se adapteze in felul lui haotic.

Chicago Party Aunt: Part 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Chicago Party Aunt: Partea 2
Matusa cheflie Diane din Chicago e o buclucasa legendara cu un talent aparte la fuga de maturitate si cu o slabiciune pentru nepotul ei care-si cauta directia in viata.

La Reina del Sur: Sezonul 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Regina Sudului: Sezonul 3
Dupa zece ani, Teresa evadeaza din inchisoare ajutata de Epifanio, care o vrea intr-o misiune in Bolivia. Acum adolescenta indragostita, Sofía are si ea nevoie de Teresa.

Secrets of Summer: Sezonul 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Secretele verii: Sezonul 2
Steffi, Luz, familia si prietenii lor se zbat pentru viitorul Cielo Grande, dupa ce statiunea este preluata de proprietari noi cu ajutorul unei stratageme.

White Noise – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Zgomotul alb
O familie americana are parte de conflictele de zi cu zi si analizeaza mistere universale precum dragostea, moartea si fericirea intr-o lume dominata de nesiguranta.

31 DECEMBRIE 2022
Best of Stand Up 2022 – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX