Povesti noir in lumea subterana a Copenhagai, un mister istoric ce-l aduce in prim plan pe Edgar Allan Poe si aventuri eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor. Cu alte cuvinte, cele mai asteptate titluri ale lunii ianuarie 2023 sunt: The Pale Blue Eye, un film cu Christian Bale in rolul principal, in care Edgard Allan Poe este recrutat pentru a ajuta la rezolvarea unui caz de crima de la Academia Militara SUA; Copenhagen Cowboy, un captivant serial in care actiunea se petrece sub lumina neoanelor si care spune povestea unei tinere cu abilitati supranaturale, vanduta pe post de talisman uman; Vikings: Valhalla: Sezonul 2, unde Freydis, Leif si Harald se imprastie in colturile indepartate ale globului in cautarea puterii si a unor noi lumi de cucerit.

Pe langa acestea, ne mai intalnim si cu: Fauda: Sezonul 4, Ginny & Georgia: Sezonul 2, JUNG_E, Kaleidoscope, Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Sezonul 2, Lockwood & Co., Noise, Pamela, a love story, Sexify: Sezonul 2, Sky Rojo: Sezonul 3, That ’90s Show, The Lying Life of Adults, You People, Archive, Whiplash, Words on Bathroom Walls si multe altele.

1 IANUARIE 2023
Kaleidoscope – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Caleidoscop
Un hot iscusit si echipa lui incearca sa dea o lovitura elaborata pentru a obtine 7 miliarde de dolari, dar tradarile, lacomia si alte amenintari le strica planurile.

Lady Voyeur – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Priviri indiscrete
Hackerita Miranda o spioneaza pe vecina ei prostituata, Cléo. Drumurile celor doua se intersecteaza si are loc o crima, iar destinul Mirandei se schimba definitiv.

The Way of the Househusband: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Viata unui casnic: Sezonul 2
Fostul membru yakuza indragit de toata lumea s-a intors! El decupeaza cupoane din reviste, planifica mese ieftine si isi ia treaba de sot casnic foarte in serios.

4 IANUARIE 2023
How I Became a Gangster – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cum am devenit gangster
Un gangster ambitios urca in ierarhia lumii interlope din Varsovia si, in cele din urma, incearca sa dea marea lovitura.

MADOFF: The Monster of Wall Street – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: MADOFF: Monstrul de pe Wall Street
Un serial documentar despre ascensiunea si decaderea finantistului Bernie Madoff, care a creat una dintre cele mai mari scheme piramidale din istorie pe Wall Street.

The Lying Life of Adults – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Viata mincinoasa a adultilor
In anii ’90, la Napoli, incercand sa se inteleaga mai bine pe sine si sa cunoasca orasul din care provine, o adolescenta se apropie de o matusa detestata de parintii ei.

5 IANUARIE 2023
Ginny & Georgia: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ginny si Georgia: Sezonul 2
Georgia si Ginny au parte de noi relatii si provocari in timp ce isi croiesc drumul prin Wellsbury, dar numai pana cand secrete din trecut ameninta sa le complice viata.

Woman of the Dead – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Femeia celor morti
Dornica de razbunare dupa ce un accident suspect ii distruge viata, o femeie descopera o conspiratie care se intinde pana la cel mai inalt nivel in micul ei oras.

6 IANUARIE 2023
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Mafia din Mumbai: Politia vs. lumea interlopa
In Mumbaiul anilor ’90, un lider mafiot si reteaua lui stapanesc orasul, dar numai pana la aparitia „politistilor de intalnire” care le ucid fara mila tintele.

Pressure Cooker – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Bucatari sub presiune
Traind sub acelasi acoperis, 11 chefi isi folosesc priceperea culinara si gandesc strategii intr-un concurs in care voteaza cine va castiga premiul de 100.000 de dolari.

The Ultimatum: France Season 1 Part 2 – episoadele 9-10 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ultimatum: Franta: Sezonul 1: Partea 2
Sase cupluri de indragostiti au parte de un ultimatum: ori se logodesc, ori se despart. Inainte sa ia decizia, vor face schimb de parteneri pentru trei saptamani.
* episoadele 1-8 vor fi disponibile pe Netflix din 30 decembrie 2022

9 IANUARIE 2023
Trolley – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dilema tramvaiului
O tragedie neasteptata face ca sotia unui congresmen sa renunte la viata privata si sa-si abordeze fatis secretele de familie si propriul trecut tulburator.

10 IANUARIE 2023
Andrew Santino: Cheeseburger – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
In acest program de stand-up necenzurat, Andrew Santino ataca orice subiect, de la incalzirea globala, la accidentele provocate de sex in politica.

The Hatchet Wielding Hitchhiker – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Autostopistul cu secure
Acest documentar socant urmareste ascensiunea spre statutul de vedeta a unui nomad norocos, dar si spirala descendenta care l-a facut sa sfarseasca in inchisoare.

11 IANUARIE 2023
Noise – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Zgomot
O mama care-si cauta fiica disparuta ajunge sa cunoasca intr-un grup de sprijin si alte femei ale caror vieti au fost distruse de violenta.

Sexify: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Sexify: Sezonul 2
Cu viitorul noii lor companii in deriva, trei tinere antreprenoare sunt nevoite sa se descurce cu problemele personale, un rival incrancenat si un investitor pretentios.

12 IANUARIE 2023
Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Kung Fu Panda: Cavalerul dragon: Sezonul 2
Pentru a gasi armele legendare Tianshang, Po si Cavalerii Dragon calatoresc prin toata lumea. Dar vor reusi sa invinga raul?

The Makanai: Cooking for the Maiko House – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Makanai: Mancare si maiko
Doua prietene nedespartite se muta la Kyoto pentru a-si urma visurile de a deveni maiko, dar decid sa se dedice unor pasiuni diferite in timp ce locuiesc impreuna.

13 IANUARIE 2023
Break Point – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Break Point: Drumul spre Grand Slam
Acest serial documentar urmareste un grup de jucatori profesionisti de tenis atat pe teren, cat si in afara terenului, pe parcursul unui sezon competitional necrutator.

Dog Gone – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cainele pierdut
Cand cainele sau iubit dispare, un tanar porneste o actiune de cautare incredibila impreuna cu parintii sai pentru a-l gasi si a-i da medicamente care sa-i salveze viata.

Sky Rojo: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Orizontul rosu: Sezonul 3
Coral, Gina si Wendy si-au construit o noua viata si au gasit dragostea in Almería. Dar cum Romeo este hotarat sa se razbune, linistea si pacea nu vor dura prea mult.

Trial by Fire – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Justitie in flacari
Dupa incendiul de la cinematograful Uphaar, doi parinti indurerati trebuie sa faca fata pierderii copiilor lor si sa lupte pentru dreptate. Bazat pe evenimente reale.

19 IANUARIE 2023
Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Maniacul Junji Ito: Povesti macabre japoneze
De la renumitul artist horror manga Junji Ito soseste o selectie infioratoare, care include unele dintre cele mai bizare si tulburatoare povesti ale sale.

Khallat+ – FILM NETFLIX
O antologie de diversiuni si inselatorii sociale in patru locuri neasteptate.

That ’90s Show – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Anii ’90
Wisconsin, 1995. Leia Forman isi petrece vara la bunici, unde se imprieteneste cu noua generatie de pusti din Point Place. Dar sexul, drogurile si rockul raman la fel.

Women at War – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Combatantele
Franta, 1914. Trupele germane avanseaza si barbatii pleaca pe front. Acasa, patru femei au de infruntat urmarile devastatoare ale razboiului.

20 IANUARIE 2023
Bake Squad: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Echipa de cofetari: Sezonul 2
Concursul culinar revine cu un al doilea sezon.

Bling Empire: New York – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Imperiul succesului: New York
O noua serie de americani de origine asiatica isi etaleaza averea si vestimentatia, avand parte in New York de un trai privilegiat, dar si de drame.

Fauda: Season 4 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Fauda: Sezonul 4
Acest serial plin de actiune revine cu un nou sezon.

Mission Majnu – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Misiunea Majnu
In anii ’70, un spion indian sub acoperire porneste intr-o misiune periculoasa pentru a scoate la iveala un program secret legat de arme nucleare din inima Pakistanului.

Represent – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Singurul candidat
Un lider al unui centru de tineret din suburbiile Parisului devine finalist in alegerile prezidentiale. Dar este Franta pregatita pentru primul sau presedinte de culoare?

Sahmaran – SERIAL NETFLIX
Ajunsa la Adana pentru o conferinta, Sahsu profita de ocazie pentru a-si infrunta bunicul instrainat, dar descopera o veche legenda si o iubire extraordinara.

Shanty Town – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Mahala
Un grup de curtezane incearca sa scape de un celebru traficant, dar coruptia politica si legaturile de sange fac libertatea aproape imposibila.

21 IANUARIE 2023
Alchemy of Souls: Season 1 Part 2 – SERIAL NETFLIX

23 IANUARIE 2023
Narvik – FILM NETFLIX
Un tanar soldat norvegian lupta in transee in timp ce, ramasa acasa, sotia lui trebuie sa se descurce cu fortele germane care le-au ocupat orasul.

25 IANUARIE 2023
Against the Ropes – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Mireasa neagra
Ángela a fost inchisa pe nedrept, iar odata eliberata vrea s-o recastige pe fiica sa Rocío, care practica lucha libre, intrand in ring sub masca unui personaj misterios.

26 IANUARIE 2023
Daniel Spellbound: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Vanatorul de magie: Sezonul 2
Daniel se aliaza cu un vanator legendar pentru a-l ajuta sa intoarca un blestem demonic si sa reinceapa o era a magiei ce are legaturi misterioase cu familia lui Daniel.

Record of Ragnarok: Season 2 – episoadele 1-10 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Profetia Ragnarok: Sezonul 2: Episoadele 1 – 10
Omenirea e la pamant, dar lupta oamenilor pentru supravietuire nu s-a incheiat. In urmatoarea runda decisiva, un om cu adevarat malefic e gata sa-l infrunte pe zeu.

27 IANUARIE 2023
Kings of Jo’Burg: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Regii Johannesburgului: Sezonul 2
Drama revine cu un nou sezon.

Lockwood & Co. – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Lockwood si asociatii
Trei adolescenti vanatori de fantome, doi baieti talentati si o fata cu abilitati psihice aparte, conduc o agentie ce investigheaza spiritele mortale care bantuie Londra.

The Snow Girl – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Fata din inregistrare
Amaya dispare in timpul unei parade din Málaga, iar o tanara jurnalista nu se da in laturi de la nimic ca sa-i ajute pe parintii fetei sa o gaseasca.

You People – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Oamenii astia
Jonah Hill, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus si Lauren London fac parte din exceptionala distributie a acestei comedii de Kenya Barris, despre un cuplu si familiile lor.

30 IANUARIE 2023
Princess Power – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Puterea printeselor
Printesele amatoare de aventura din patru regate ale fructelor intra in actiune pentru a-si ajuta confructatenii si a-si transforma lumea intr-un loc mai bun.

31 IANUARIE 2023
Pamela, a love story – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Pamela, o poveste de dragoste
Cu jurnale si inregistrari personale, Pamela Anderson povesteste despre drumul ei spre celebritate, iubirile furtunoase si celebra filmare cu scene de sex.