In fiecare zi de vineri, intra in cinematografele (din Bucuresti) premierele saptamanii. Asadar, de vineri, 13 iunie 2008, puteti vedea :
free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image host

Funny Games este un remake al filmului din 1997, ambele fiind regizate de Michael Haneke. Este un thriller-horror despre doi tineri psihopati care sechestreaza o familie in propria lor casa de vacanta. Ei ii obliga apoi pe cei trei membrii ai familiei sa joace tot felul de “jocuri” sadice, crude. In rolurile principale ii avem pe Tim Roth, Naomi Watts (cuplul), Michael Pitt, Brady Corbet (psihopatii) Funny Games este un film dur, nu il recomand celor care vor sa se relaxeze si sa-si petreaca o zi de weekend draguta la film πŸ˜€

Eu vreau sa vad Funny Games de foooarte mult timp, asa ca de abia astept sa merg la cinema! πŸ˜€

[youtube Ec-70W_K77U]

The Happening este noul film regizat de M. Night Shyamalan, care este cunoscut pentru thriller-ele sale pline de suspans (Al 6-lea Simt, Satul, Semne). Nu au fost date publicitatii foarte multe detalii despre acest film, tot ce se stie este ca The Happening este un thriller (paranoic) despre o familie care incearca sa supravietuiasca unei crize ce reprezinta un pericol pentru intreaga omenire.

Din distributie fac parte Mark Wahlberg, Zooey Deschanel (o actrita foarte draguta si interesanta!), John Leguizamo, Ashlyn Sanchez. Filmul este o coproductie SUA – India si dureaza 91 de minute. Aveti trailer-ul mai jos.

[youtube 4fwccFTJIdo]

Numb este o combinatie de comedie si drama, despre un producator de succes, Hudson, cufundat de mult timp intr-o depresie care il face sa urmareasca toata ziua jocuri de golf la televizor. Totul pare sa se schimbe cand acesta o intalneste pe Sara, Hudson fiind sigur ca ea il va salva. Sa vedem ce parere are si Sara πŸ™‚

In rolul lui Hudson este minunatul actor Matthew Perry (Chandler :X) Trebuie sa vad acest film!

[youtube Aa60FdWbdYY]

The Incredible Hulk este un film de actiune bazat pe un alt supererou din revistele de benzi desenate, Hulk cel incredibil πŸ™‚ Acesta se lupta cu The Abomination, un monstru plin de adrenalina si agresivitate, care vrea sa distruga orasul New York. In rolul omului de stiinta Bruce Banner/Hulk il gasim pe Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt fiind celelalte nume mari ce apar in film.

[youtube 9wLgHSQqyHE]

Daca primele trei filme sunt premiere mondiale, Goya’s Ghosts a fost lansat in iulie 2007! Filmul este o coproductie SUA-Spania regizata de celebrul Milos Forman! Este drama pictorului Francisco Jose de Goya, un om foarte respectat si influent al sfarsitului secolului al XVIII-lea care este rugat de tatal protejatei lui, frumoasa Ines, sa o scape pe aceasta din mainile Inchizitiei (Ines fiind acuzata de erezie). Stellan Skarsgard il interpeteaza pe faimosul pictor, Natalie Portman este muza acestuia, iar din restul distributiei mai fac parte Javier Bardem, Randy Quaid, Blanca Portillo. Goya’s Ghosts dureaza 113 minute si puteti vedea trailer-ul mai jos :

[youtube bNdfelGV98M]

Am lasat ultima prostioara filmul Bratz: The Movie, prima ecranizare produsa vreodata dupa cel mai “chic” model de papusi din lume. Comedie foarte comerciala (a se citi proasta) pe care nu am nicio intentie sa o vad. Trailer-ul este super

[youtube 6n56c8QWA-k]

Asadar va fi o saptamana prolifica pentru cinefili, care vor invada cu siguranta salile de cinema pentru a vedea aceste 6 premiere (minus ultima probabil πŸ˜€ )

Vizionare placuta!Β