In ianuarie, detectivele Astrid Nielsen (Sara Mortensen) si Raphaëlle Coste (Lola Dewaere) se intorc la DIVA, cu premiera in Romania a sezonului 3 al apreciatului serial procedural Astrid si Raphaelle. Noile episoade sunt programate in zilele de luni, de la ora 21:00, incepand cu data de 2 ianuarie 2023.

In sezonul trei cazurile investigate sunt diverse, de la un grup de adepti ai teoriei conspiratiei, la o comunitate de nativi americani, dezvaluie secretele unei manastiri si ale unui spital de psihiatrie. Un moment intens al sezonului este cel in care cele doua isi dau seama ca investigheaza criminalul pe care tatal lui Astrid il urmarea cand a fost asasinat.

Noile episoade aduc, pe langa cazurile variate si o schimbare pe plan emotional pentru Raphaëlle. Dupa esecul ei amar cu Mathias, Raphaëlle isi va da seama ca sentimentele ei pentru Nicolas (Benoit Michel) se schimba. Speram sa nu fie prea tarziu. Astrid, la randul ei, incerca sa se implice in relatia cu Tetsuo (Saïto Kengo). Dar acesta iubire intre un autist si un neurotipic poate fi plina de provocari.

Alaturi de Meledeen Yacoubi (Arthur), Jean-Louis Garçon (comisarul Carl Bachert), Husky Kihal (Henry Fournier) si Jean-Benoit Souilh (William Thomas), publicul se va bucura de multi invitati speciali pe parcursul celor opt episoade precum: Valérie Kaprisky, Stéphane Guillon, Bruno Wolkowitch, Michael Cohen, Olivia Bonamy, Florence Thomassin, Philippe Duquesne si Olivier Rabourdin.

Pline de emotie si intorsaturi de situatie, noul sezon se concentreaza mai mult ca precedentele pe viata privata a celor doua eroine, iar povestea lor va continua intr-un sezon 4, pentru ca acesta a fost deja confirmat.