Vara asta intrece record dupa record la temperaturi, iar aerul conditionat face ca totul sa fie mai acceptabil. De fapt, aerul conditionat, filmele si serialele sunt mixul ideal. Iar HBO Max aduce in august productii de neratat! Asa ca deschide HBO Max pe televizorul de acasa sau de pe telefon/tableta de la mare sau din varful muntelui si pregateste-te de binge.

Asadar, HBO Max iti aduce 16 filme noi in august 2023:

Productia romaneasca Spre nord pe 26 august, bazata pe o poveste adevarata. 1996, in largul marii. În timp ce se afla pe puntea unui vas transatlantic, Joel, un marinar filipinez religios, il descopera pe Dumitru, un pasager clandestin roman, ascuns intre niste containere. Dac-o sa fie vazut de ofiterii taiwanezi care conduc vasul, Dumitru risca sa fie aruncat peste bord. Joel decide sa-l ascunda, ca semn de recunostinta fata de Dumnezeu. În scurt timp insa, incepe un jos periculos de-a soarecele si pisica.

Whitney Houston: I wanna dance with somebodyNaomi Ackie o interpreteaza pe Whitney Houston, in aceasta celebrare emotionanta a vietii si muzicii uneia dintre cele mai talentate cantarete din toate timpurile, creand un portret indraznet al femeii complexe din spatele vocii legendare. Incredibilul film va debuta pe 27 august.

Bazata pe o serie de bestsellere, comedia muzicala Lilu, Lilu, Crocodilu’ (Lyle, Lyle Crocodile) va fi pe HBO Max pe 25 august. Cand familia Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) se muta in New York, tanarul lor fiu, Jacob, se chinuie sa se adapteze la noua sa scoala si sa-si faca prieteni noi. Toate acestea se schimba cand il descopera pe Lyle, un crocodil cantaret (Shawn Mendes), care adora baile, caviarul si muzica grozava si traieste in mansarda noii lui case. Cei doi se imprietenesc repede, dar cand existenta lui Lyle e amenintata de vecinul malefic, domnul Grumps (Brett Gelman), familia Primm trebuie sa se alieze cu proprietarul carismatic al lui Lyle, Hector P. Valenti (Javier Bardem), ca sa arate lumii ca familia poate sa se formeze din cele mai neasteptate locuri si ca nu e nimic in neregula cu un crocodil mare, cu o personalitate si mai mare.

Printre celelalte filme pe care le aduce HBO Max in august se numara Liga asasinilor, Fiica eterna, Cu totii la surf!, Evadatul, Chappie, Elysium, Jerry Maguire Batman, Superman: Liga Superfiilor si multe altele.

La categoria seriale, James si Oliver Phelps, actorii care au jucat rolurile gemenilor Fred si George Weasley in filmele Harry Potter, se intorc cu sezonul doi din Prieteni fantastici. Cei doi pornesc in diverse aventuri alaturi de prietenii lor, iar in sezonul doi ii vor avea invitati pe Alfie Enoch (Dean Thomas in Harry Potter), Mark Williams (Arthur Weasley in Harry Potter), Natalie Tena (Nymphadora Tonks in Harry Potter, Osha in Game of Thrones), Alfie Allen (Theon Greyjoy in Game of Thrones) si multi altii. Sezonul doi din Prieteni fantastici va fi disponibil din 9 august 2023.

Momentul victoriei: Ascensiunea dinastiei Lakers – Acest serial HBO e o cronica a vietilor personale si profesionale ale jucatorilor din echipa Los Angeles Lakers din anii ‘80, una dintre cele mai dominante si adulate dinastii – o echipa care a definit era, si pe teren, si in afara lui. Sezonul doi va fi disponibil pe HBO Max pe 7 august.

In luna august, pe HBO Max vor fi lansate si sezoane noi din Miliarde (sezonul 7), Rap Sh!t (sezonul 2), Dulapul meu magic (sezon 1).