Susanna Fogel regizeaza Cat Person, un nou thriller despre ororile dating-ului din secolul 21, fiind o adaptare realizata de scenarista Michelle Ashford a povestirii scrise de Kristen Roupenian in The New Yorker.

Margot (Emilia Jones), o tanara in anul 2 la facultate, iese la intalnire cu un barbat mai in varsta, Robert (Nicholas Braun) si isi da seama destul de repede ca adevaratul Robert nu are nicio legatura cu barbatul cu care flirtase prin mesaje.

Cat Person va avea premiera pe 6 octombrie 2023.

Dupa ce a debutat la Festivalul de Film de la Cannes 2023, unde a si castigat premiul cel mare (mult ravnitul Palme d’Or), Anatomy of a Fall a fost achizitionat de NEON, fiind lansat in cinematografe pe 13 octombrie 2023.

Filmul lui Justine Triet (Sibyl) este inspirat in mica parte dupa un caz real; Sandra (Sandra Hüller), sotul ei, Samuel (Samuel Theis) si fiul lor de 11 ani, Daniel (Milo Machado Graner) s-au mutat in urma cu un an intr-un oras izolat din Alpii Francezi. Pacea lor este data peste cap intr-o zi, cand Samuel este gasit mort in zapada. Nefiind clar daca a fost vorba de sinucidere sau omor, cazul ajunge pe mana politiei, iar Sandra devine principalul suspect. Filmul prezinta investigatia ulterioara, dar si o cercetare amanuntita a relatiei incordate dintre cei doi soti. Swann Arlaud (Bloody Milk), Antoine Reinartz (Irma Vep), Jehnny Beth (Astrakan), Saadia Bentaïeb (Toni), Camille Rutherford (Blue Is the Warmest Color), Anne Rotger (The Great Magic), si Sophie Fillières intregesc distributia filmului.

Anatomy of a Fall va avea premiera in Romania pe 3 noiembrie 2023.

Flora and Son este o noua dramedie muzicala scrisa si regizata de John Carney (Once, Begin Again). Eve Hewson (fiica solistului formatiei U2, Bono) este Flora o mama singura care nu stie ce sa mai faca cu fiul ei adolescent, Max (Orén Kinlan). Sfatuita de un politist sa ii gaseasca un hobby baiatului, Flora cumpara o chitara acustica si, cu ajutorul unui profesor de muzica din Los Angeles (Joseph Gordon-Levitt), Flora si Max vor descoperi puterea transformatoare a muzicii.

Flora and Son va avea premiera in unele cinematografe pe 22 septembrie, fiind lansata de Apple TV+ pe 29 septembrie 2023.

Office Race este o noua comedie scrisa de Jared Lapidus (The Who Was Show) si James Kilmoon (Impractical Jokers), regizata de Lapidus, avandu-i in distributie pe Joel McHale (Community), Beck Bennett (Saturday Night Live), JB Smoove (Curb Your Enthusiasm), Kelsey Grammer (Frasier), Alyson Hannigan (How I Met Your Mother), Sasheer Zamata (Saturday Night Live) si Erinn Hayes (The Goldbergs).

Comedy Central va lansa Office Race pe 4 septembrie 2023.