NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer a anuntat astazi premiera in Romania a noului serial Surorile Spencer (The Spencer Sisters). Productia are 10 episoade de cate o ora si va fi difuzata in fiecare joi, de la ora 21:00, incepand din 14 septembrie 2023, la DIVA (fiind programate cate doua episoade odata).

Surorile Spencer le are in rolurile principale pe Lea Thompson (Back to the Future, Caroline in the City) si Stacey Farber (Virgin River, Schitt’s Creek) in rolurile unei mame si fiice care isi unesc fortele si infiinteaza o agentie de detectivi particulari. Dupa un sir de ghinioane, ofiterul de politie Darby Spencer (Stacey Farber) renunta la slujba ei din Toronto si este fortata sa se intoarca acasa, la mama ei (cu care a rupt legatura), scriitoarea de romane politiste de renume international Victoria Spencer (Lea Thompson).

Cand cele doua sunt fortate sa rezolve o crima impreuna, Darby descopera o latura a Victoriei pe care nu o stia si, in cele din urma, accepta sa ia parte la o aventura incredibila: sa devina partenera ei, intr-o agentie de detectivi particulari. In ciuda personalitatilor lor opuse, a diferentelor generationale si a istoriei familiale complicate, cele doua descopera ca ar putea avea mai multe in comun decat credeau. Fiecare episod inseamna un nou caz care trebuie rezolvat si, chiar daca stresata Darby si nepasatoarea Victoria s-ar putea sa nu se inteleaga perfect, cele doua descopera ca au nevoie una de alta mai mult decat isi dau seama.

In roluri secundare apar Thomas Antony Olajide (Learn to Swim), Edward Ruttle (Arctic Air), Husein Madhavji (Saving Hope), Ayesha Mansur Gonsalves (Sort Of), Rodrigo Massa (El Dragón: Return of a Warrior), Kaitlyn Leeb (Spinning Out) si Adam Hurtig (Chucky 7/ Cult of Chucky).

In roluri episodice apar Andrew Bushell (Hudson & Rex), Seán Cullen (Murdoch Mysteries), Alex Ozerov (Cardinal), Paul Popowich (Mayor of Kingstown), Cindy Sampson (Private Eyes), Daniel Kash (The Man from Toronto) si nu numai.

Surorile Spencer este creat de premiatul producator executiv Alan McCullough (Private Eyes, Rookie Blue) si este produs de Entertainment One (eOne) si Buffalo Gal Pictures. McCullough si Jenn Engels sunt producatori executivi si showrunneri. Jocelyn Hamilton si Tecca Crosby sunt producatori executivi, din partea eOne. Phyllis Laing si Jennifer Beasley sunt producatori executivi, din partea Buffalo Gal Pictures.