Photobucket

Acesta este poster-ul (si noul meu wallpaper 😀 ) noului sezon al celebrului serial Desperate Housewives, care va avea premiera pe 28 septembrie 2008!

Acest serial este foarte interesant, eu am inceput sa ma uit la el relativ tarziu si m-a fermecat, in primul rand pentru ca scenariul este atat de bine realizat, actiunea fiind foarte complicata si complexa, incat fiecare episod pare un mic film artistic. In plus, actritele sunt minunate si perfect alese pentru personajele pe care le interpreteaza! Eva Longoria ESTE Gaby Sollis 😀

Nevestele disperate sunt : Bree (preferata mea), interpretata de Marcia Cross, GabrielleEva Longoria, Susan (care e adorabila) – Teri Hatcher, LynetteFelicity Huffman, Edie, interpretata de Nicolette Sheridan si Katherine, interpretata de Dana Delany (a aparut in sezonul 4).

Acestea sunt pozele promotionale ale sezonului 5!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

In plus, au aparut si primele video-uri / sneak previews din primul episod al noului sezon, intitulat You’re Gonna Love Tomorrow. Iata si descrierea acestuia :

Au trecut 5 ani de cand Katherine si-a impuscat fostul sot iar Susan, Lynette, Bree si Gabrielle au fost alaturi de ea si au protejat-o. Susan incearca sa tina secreta relatia pe care o are cu un barbat nou. Gaby nu crede ca este o mama foarte buna. Bree se pregateste sa isi lanseze prima carte de bucate, in timp ce partenera ei de afaceri, Katherine, devine invidioasa. Lynette descopera ca gemenii ei, adolescenti acum, sunt implicati in activitati ilegale. Si in sfarsit, Edie se intoarce in Wisteria Lanein in stilul ei caracteristic / excentric, avand alaturi de ea un nou barbat (sotulacesteia, Dave!), interpretat de Neal McDonough.

De abia astept sa vad noul sezon, m-a facut extrem de curioasa acest salt in timp de 5 ani. Cred ca a fost o idee foarte buna, in special pentru scenaristi, care ne pot fascina din nou cu ideile si intamplarile interesante prin care trec cele (acum) 6 neveste. Dupa ce am vazut ultimul episod al sezonului 4, eram foarte trista ca Mike nu va mai fi sotul lui Susan, dar acum de abia astept sa vad ce s-a intamplat cu relatia dintre cei doi si cu baietelul pe care l-a nascut aceasta in ultimele episoade.

Mai sunt 2 saptamani! (nu imi vine sa cred cum a trecut timpul….)