Micul targ de cadouri destepte revine si in acest an! Intre 4 si 31 decembrie, la Carturesti Verona! De abia astept sa savurez atmosfera de acolo si sa aleg cadouri pentru cei dragi.

Photobucket

Aflat la a IV a ediţie, Târgul Cărtureştilor constituie o alternativă la târgurile obişnuite din perioada sărbătorilor, oferind o selecţie de cadouri inspirate, alese anume pentru iubitorii de cărţi, muzici şi filme. Deşi nu mai este nicidecum un târg de mici dimensiuni, am păstrat conceptul “ micului târg de cadouri deştepte” şi veţi regăsi în acest an atmosfera caldă şi multe dintre minunăţiile cu care v-am obişnuit, dar v-am pregătit şi multe noutăţi.

Mulţi dintre clienţii noştri sunt familiarizaţi cu noul spaţiu (extinderea din Arthur Verona nr.15), dar, cu prilejul Târgului Cărtureştilor, vom inaugura şi mansarda acestei case superbe, cu o suprafaţă aproximativă de 220 mp. Aici vom găzdui comercianţii de produse bio recomandaţi de Asociaţia Reper 21, o expoziţie cu vânzare de bijuterie contemporană organizată de curatorul Dan Pierşinaru şi evenimente pentru cei mici. Veţi putea găsi tot in acest spaţiu jucării de lemn, decoraţiuni handmade, ceaiuri şi accesorii, obiecte de design, turtă dulce şi alte delicatese.

Sursa

Mai sunt 22 de zile [filmul 3] 😀