Kate Beckinsale va juca rolul principal in The Only Living Boy in New York, o noua drama Amazon scrisa de Marc Webb (The Amazing Spider-Man, (500) Days of Summer) & Allan Loeb (21, Collateral Beauty) si regizata de Webb.

Hotflick.net - Image UploadHotflick.net - Image UploadHotflick.net - Image Upload
Kate Beckinsale la filmarile din New York

Filmul spune povestea lui Thomas (Callum Turner), proaspat absolvent de colegiu care incepe o relatie cu amanta tatalui lui, Johanna, dupa ce afla de aventura lor. Johanna (Kate Beckinsale) il place pe tanar si nu are nicio intentie sa rupa legaturile cu aceasta familie. Jeff Bridges, Pierce Brosnan si Kiersey Clemons fac parte din distributie.

The Only Living Boy in New York este produs de Albert Berger, Ron Yerxa si Allan Loeb, iar filmarile au inceput din luna octombrie, in Manhattan.

Cele mai recente aparitii ale lui Kate Beckinsale sunt in horror-ul The Disappointments Room, care nu s-a bucurat deloc de succes la box office si in comedia din mai Love & Friendship. Aceasta isi va relua rolul Selene din Underworld: Blood Wars, cea de-a 5-a parte, care va avea premiera in Romania pe 2 decembrie 2016.