Mary Steenburgen va juca alaturi de Jane Levy in Zoey’s Extraordinary Playlist, o noua dramedie muzicala comandata de NBC. Episodul pilot est scris de Austin Winsberg (Gossip Girl) si va fi regizat de Richard Shepard (Girls), ambii fiind si producatori executivi alaturi de Paul Feig, Jessie Henderson, Kim Tannenbaum, Eric Tannenbaum, Jason Wang, David Blackman si Daniel Inkeles.

Noul serial este descris ca o dramedie muzicala inovatoare despre o tanara extrem de inteligenta, dar inadaptata social, in varsta de aproape 30 de ani (Jane Levy); intr-o zi, aceasta incepe sa auda cele mai intima secrete ale oamenilor din jurul ei, in forma de cantece sau chiar numere muzicale complexe. Cu aceasta noua aptitudine, Zoey ii va intelege mai bine pe oamenii din viata ei si ii va ajuta pe cei care au nevoie de asta. Steenburgen o va interpreta pe Maggie, mama personajului principal.

Din distributia serialului mai fac parte Skylar Astin (Crazy Ex-Girlfriend) in rolul lui Max, colegul de serviciu si cel mai bun prieten al lui Zoey si Alex Newell (Glee) in rolul lui Mo, vecinul cool si deschis la minte al acesteia.

Nu pot sa zic ca ideea serialului ma incanta, nefiind fana a musical-urilor (de niciun fel), dar Jane Levy imi place la nebunie, inca de la rolul din Suburgatory, asa ca ii voi da o sansa 😀