Legendary Pictures l-a ales pe Alex Ross Perry pentru adaptarea povestirii scrisa de Stephen King, Rest Stop.

Publicata initial in editia din decembrie 2003 a revistei Esquire, Rest Stop a castigat Premiul National Magazine la categoria fictiune in 2004, facand parte si din colectia de povesti scoasa de King in 2008, Just After Sunset/ La Asfintit. Aceasta spune povestea unui scriitor care, dupa ce aude si opreste o cearta domestica dintr-o toaleta publica, fuge speriat de la locul incidentului.

Potrivit Variety, filmul va fi un thriller intens despre jocul de-a soarecele si pisica dintre doua femei care se intalnesc la un popas. In acest caz, scenariul lui Perry se va abate de la povestea originala, schimband inclusiv genul protagonistului si avand in centru doua pesonaje principale in loc de unul.

Alex Ross Perry devine din ce in ce mai cunoscut la Hollywood, cel mai recent film al sau, Her Smell – un punk rock epic despre sanatatea mintala precara a unei muziciene (Elisabeth Moss) fiind foarte apreciat de critici. Perry a mai scris si regizat, printre altele, The Color Wheel, Listen Up Philip si Queen of Earth.