Matt Damon (The Martian) va juca alaturi de Abigail Breslin (Zombieland) in Stillwater, o noua drama regizata de Tom McCarthy (Spotlight).

Scris de McCarthy, Thomas Bidegain & Noé Debré, filmul spune povestea lui Bill (Damon), un barbat care lucreaza pe o instalatie de foraj din Oklahoma, care pleaca in Marsilia pentru a-si vizita fiica (Breslin), aflata in inchisoare pentru o crima pe care sustine ca nu a comis-o. Confruntandu-se cu bariera de limba, diferente culturale si un sistem judiciar complex si complicat, Bill va face absolut orice pentru ca fiica lui sa fie achitata. In acelasi timp, el se imprieteneste cu o femeie din oras si cu fiica acesteia, pornind intr-o calatorie personala care ii va imbogati perceptia despre lumea in care traieste.

Stillwater este produs de Participant Media, in colaborare cu Anonymous Content, Liza Chasin, Jonathan King si Tom McCarthy. Filmarile vor incepe luna viitoare.

Tom, Thomas and Noé have written a complex, surprising and emotional story, and Tom is crafting a film that asks us to consider how we engage with each other in an increasingly connected buy also fragmented world,” au declarat King si Chasin.