Sezonul 2 al serialului Narcos: Mexico va avea premiera pe 13 februarie 2020!

Narcos: Mexico este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producator executiv si showrunner. José Padilha, Doug Miro, Carlo Bernard si Andi Baiz sunt producatori executivi.

Diego Luna joaca rolul lui Miguel Ángel Félix Gallardo (“Félix”), liderul cartelului Guadalajara, una dintre cele mai mai grupari de narcotice din istoria Mexicului si fondatorul traficului de droguri Mexican din zilele noastre. Tacut, dar indraznet, incapatanat, dar inteligent, este, dupa toate aparentele, un lider bun, loial prietenilor sai, asociatilor si angajatilor… dar ambitia e mai importanta decat orice.

Scoot McNairy il joaca pe Walt Breslin, un agent DEA dur ale carui metode nu sunt intotdeauna conform regulilor. El conduce echipa care ii urmareste pe cei responsabili de moartea lui Kiki Camarena.

Sezonul 2 din Narcos: Mexico continua sa documenteze greselile, planurile proaste si coruptia de pe ambele parti ale granitei, care au condus la un prezent periculos legat de razboiul pierdut impotriva drogurilor. Ne aflam la jumatatea anilor 1980, cand super cartelul lui Félix Gallardo se darama sub propria greutate, iar schimbarile sociale si politice din Mexic conduc la cele mai indraznete acte de coruptie sub conducerea unui guvern disperat. Intre timp, eforturile americane de a razbuna executia lui Kiki Camerana ii indeparteaza de orice speranta pentru justitie, iar ciclul violentei se declanseaza din nou.

Producatorul executiv Eric Newman vorbeste despre povestea din acest sezon: „Pentru a percepe nivelul actual al violentei legate droguri din Mexic, trebuie sa intelegeti cum a inceput totul si ce rolul integral a avut America in aceasta situatie. Cel de-al doilea sezon Narcos: Mexic este o cutie a Pandorei, iar noi inca ne zbatem in zadar sa ii stapanim continutul chiar si dupa 30 de ani.