The Third Day/ A treia zi, este o miniserie Sky/ HBO, cu Jude Law si Naomie Harris in rolurile principale, primul episod fiind deja disponibil pe HBO GO.

Miniseria de 6 episoade are doua parti:

Vara” – in care un barbat (interpretat de Jude Law) viziteaza o insula misterioasa si descopera localnicii hotarati sa-si apere casa cu orice pret

Iarna” – care o prezinta pe ambitioasa Helen (Naomie Harris), care ajunge pe insula in cautarea unor raspunsuri.

Katherine Waterston (Fantastic Beasts), Emily Watson (nominalizata la premiile Emmy si Globul de Aur pentru Cernobil) si Paddy Considine (The Outsider) fac parte si ei din distributie.

Creata de Dennis Kelly si Felix Barrett, miniseria A treia zi este impartita in doua: vara si iarna. Spusa pe parcursul a trei episoade, povestea din prima parte, ”Vara”, il urmareste pe Jude Law in rolul lui Sam, un barbat atras de o insula misterioasa de pe coasta britanica, unde intalneste un grup de localnici hotarati sa-si apere traditiile cu orice pret.

Povestea din a doua parte, ”Iarna”, se petrece pe parcursul a trei episoade, iar Naomie Harris o interpreteaza pe Helen, o intrusa ambitioasa, care vine pe insula in cautarea unor raspunsuri, insa sosirea ei nu face decat sa precipite un conflict care ii va hotari viitorul. Este prima drama originala produsa de noua casa de productie Sky, Sky Studios, in colaborare cu Plan B Entertainment, Punchdrunk si scenaristul Dennis Kelly. Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Felix Barrett and Dennis Kelly sunt producatori executivi.

Fiecare dintre cele 6 episoade va fi disponibil pe HBO GO in fiecare marti si va fi difuzat la HBO de la ora 20:00.