Search Party este cel mai nebunesc, absurd si captivant serial despre oameni obisnuiti pe care l-am vazut. Primele doua sezoane mi-au placut la nebunie, al treilea a fost cam exagerat pentru gustul meu, pe parcursul caruia mi-a cam trecut “iubirea” pentru personajele principale.

Dory (Alia Shawkat) este tinuta prizoniera de psihopatul Chip (Cole Escola), care este hotarat sa o convinga pe aceasta ca sunt prieteni cei mai buni. Intre timp, Portia (Meredith Hagner) va aparea intr-un film despre infamul proces, dar nu va juca propriul rol; Elliott (John Early) a facut o noua schimbare de imagine, devenind un Conservator desavarsit, gazda a unui talk show. Drew (John Reynolds) incearca sa scape de trecutul sau intunecat, lucrand intr-un parc de distractii.

Ei isi dau seama ca Dory nu face turul Europei, asa cum sugereaza conturile ei (false) de social media, asa ca trebuie sa lase deoparte traumele trecutului pentru e deveni din nou un search party – de aceasta data, pentru Dory.

Guest starurile sezonului 4 sunt Susan Sarandon (Ray Donovan), Busy Philipps (Cougar Town), Ann Dowd (The Handmaid’s Tale), Griffin Dunne (This Is Us), Lillias White (The Get Down), dar si scriitorul R.L. Stine.

HBO Max a anuntat ca va lansa sezonul 4 al comediei thriller joi, 14 ianuarie 2021, urmatoarele trei peste o saptamana, iar ultimele patru vor fi disponibile pe 28 ianuarie 2021.