Amazon Prime Video a lansat primul trailer al noului serial horror I Know What You Did Last Summer, remake al filmului (cult) din 1997. Avand la baza romanul omonim scris de Lois Duncan in 1937, Stiu ce ai facut asta-vara (eng. I Know What You Did Last Summer) urmareste o intriga similara filmului anilor ‘90, ce i-a avut protagonisti pe Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe si Freddie Prinze Jr.

Intr-un oras plin de secrete, patru prieteni sunt legati de un secret compromitator, ajungand sa fie urmariti de un criminal misterios la aproape un an de la noaptea absolvirii lor si un accident fatal despre care au jurat ca nu vor mai vorbi vreodata. O intamplare pe care credeau ca au reusit sa o uite si sa isi continue viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dovedeste cum consecintele devin cu mult mai dramatice decat si-ar fi inchipuit vreodata.

Din distributia serialului fac parte Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom si Bill Heck.

I Know What You Did Last Summer este adaptat de Sara Goodman (Preacher), care este si producator executiv, alaturi de Shay Hatten, Neal Moritz, Pavun Shetty, Erik Feig, James Wan, Rob Hackett si Michael Clear.

I Know What You Did Last Summer va debuta pe 15 octombrie 2021, pe Amazon Prime Video.