Jake Gyllenhaal este ultima vedeta de film de la Hollywood care isi face debutul in televiziune, aflandu-se in ultimele negocieri pentru a juca rolul pricipal in Presumed Innocent.

Presumed Innocent este o noua miniserie Apple TV+ creata de David E. Kelley, bazata pe romanul cu acelasi nume din 1987, scris de Scott Turow. Acesta a fost deja adaptat intr-un film celebru din 1990, cu Harrison Ford in rolul principal.

Jake Gyllenhaal va fi Rusty Sabich, un procuror excelent care devine principalul suspect de crima unui coleg de breasla, dupa ce toate dovezile il indica pe acesta drept vinovat. Noua miniserie va explora teme precum politica, obsesia, sexul, puterea si limitele iubirii, in timp ce acuzatul va lupta sa isi pastreze familia si casnicia.

Ruth Negga o va interpreta pe Barbara Sabich, artista, sotie si mama a carei viata este data peste cap dupa ce sotul ei este acuzat ca si-a ucis amanta. Si Barbara va lupta pentru a-si mentine familia intacta, incercand sa isi aline inima franta, casnicia aproape distrusa si sa reziste procesului extrem de public al lui Rusty.

Presumed Innocent va fi produs de Bad Robot Productions si David E. Kelley Productions, in asociere cu Warner Bros. Television. Dustin Thomason, Sharr White si Jake Gyllenhaal vor fi producatori executivi.