Dupa rolurile principale de succes din serialul Normal People si Where The Crawdads Sing, Daisy Edgar-Jones va juca in Twisters, o continuare a filmului din 1996, care a avut incasari uriase la box office-ul mondial de 494 milioane $.

Twisters va fi regizat de Lee Isaac Chung, dupa un scenariu scris de Mark L. Smith. Amblin Entertainment si Universal Pictures vor produce noul film, co-finantat de Warner Bros.

Lansat in 1996 si avandu-i ca protagonisti pe Helen Hunt si Bill Paxton, Twister s-a bucurat de succes in primul rand datorita efectelor speciale revolutionare la acea data. Produs de Steven Spielberg, filmul este regizat de Jan De Bont, dupa scenariul autorului Michael Crichton.

Daisy Edgar-Jones a interpretat rolul principal din Where the Crawdads Sing, adaptarea bestseller-ului The New York Times, care a avut incasari de peste 136 milioane $. In plus, aceasta a jucat in serialul nominalizat la Premiile Emmy si Globurile de Aur, Normal People, bazat pe romanul scris de Sally Rooney. In prezent, Daisy filmeaza alaturi de Jacob Elordi, Will Poulter si Diego Calva pentru On Swift Horses, in regia lui Daniel Minihan.