Nu cred ca o sa existe vreun film prost cu Jack Nicholson in distributie. Talentul urias al actorului nu poate fi contestat, iar filmele sale sunt impresionante…

Dar ce spuneti de un film cu Jack Nicholson si Morgan Freeman? Stiu, suna foarte bine si de aceea de abia astept sa vad The Bucket List!
free image host

Cele doua personaje principale ale peliculei (interpretate de celebrii actori) se intalnesc atunci cand impart o camera de spital, intr-un moment de rascruce al vietii lor. Desi sunt extrem de diferiti, Edward Cole (Nicholson) este un om de afaceri bilionar si Carter Chambers (Freeman) este un mecanic, cei doi descopera ca au doua lucruri in comun: dorinta arzatoare de a-si petrece timpul ramas facand tot ce si-au dorit sa faca intotdeauna, dar nu au indraznit si o nevoie ascunsa de a se simti bine in propria piele. Impreuna pornesc intr-o calatorie existentiala, pe parcurusul careia devin prieteni si invata sa-si traiasca restul vietilor la intensitatea maxima. Fiecare aventura din aceasta calatorie este un punct in plus, realizat cu farmec si umor si adaugat in lista dinaintea iminentului sfarsit.

Trailer-ul filmului :
[dailymotion x3fawg]

Regiorul filmul este Rob Reiner. The Bucket List va intra in cinematografele din lume pe 18 ianuarie 2008, dar premiera a avut deja loc, la Los Angeles. Puteti vedea pozele aici!

free image host

Bineinteles ca este o diferenta imensa intre premiera mondiala si premiera in Romania, asa ca va trebui sa asteptam pana pe 18 aprilie 2008 pentru a vedea acest film la cinema!

Cateva poze din film :
free image hostfree image hostfree image hostfree image host

Titlul filmului (partea cu The Bucket…) vine de la expresia “to kick the bucket” care inseamna a muri.