Au aparut primele poze promotionale din Baptiste, spinoff-ul serialului The Missing!

Tchéky Karyo revine in rolul lui Julien Baptiste, care la finalul sezonului 2 din The Missing urma sa fie operat pentru o tumoare pe creier. Se pare ca genialul detectiv este bine sanatos, fiind atras intr-un nou caz de persoane disparute, in timp ce se afla in vacanta cu sotia, la Amsterdam.

Martha (Anastasia Hille), sefa politiei – care este si o fosta iubita a detectivului, ii cere ajutorul lui Baptiste intr-un caz complex care ii duce departe de strazile si canalele frumoase ale orasului, pana in lumea interlopa olandeza. Acesta trebuie sa o gaseasca pe nepoata lui Edward (Tom Hollander), un expat din Antwerp, care lucra ca prostituata in Amsterdam.

Imagini via BBC Pictures

Jessica Raine (Fortitude), Tom Hollander (Taboo), Alec Secareanu (God’s Own Country), Clare Calbraith (Downton Abbey), Nicholas Woodeson (Taboo), Anastasia Hille (The Missing) si Talisa Garcia (Silent Witness) fac parte din distributie, filmarile avand loc in Antwerp, Ghent, Amsterdam si Deal din Kent.

Julien Baptiste is very dear to me, so I’m really excited to be following his journey to the streets of Amsterdam and seeing what dark secrets he unveils this time. No doubt he’ll continue to take great risks all in the name of justice,” a marturisit Tchéky Karyo.

Baptiste va fi difuzat de BBC One in 2019.